Onze Diensten

Wij Zijn Er Voor Onze Vrienden!

Bij Milo & Lou zorgen we met liefde voor onze vrienden. Of je nu een trouwe hond, nieuwsgierige kat, kleurrijke vis, schattige cavia, speelse konijn, majestueus paard, vrolijke kip of een ander dier hebt, we staan klaar met onze diensten om ze te verwelkomen in een zorgzame omgeving.

Voor onze harige vrienden zoals honden en katten bieden we uitgebreide diensten aan, waaronder uitlaatservice, huisbezoeken en verzorgingssessies om ervoor te zorgen dat ze gelukkig en gezond blijven. We begrijpen dat elk dier uniek is, dus we zorgen voor een persoonlijke aanpak die aansluit bij hun behoeften en temperament.

Ook voor de kleinere dieren zoals vissen, cavia’s en konijnen bieden we gepaste zorg en aandacht. Of het nu gaat om het verschonen van het aquarium, het bieden van een ruime en veilige omgeving voor je cavia of het verzorgen van het knuffelbare konijn, we garanderen een comfortabel en liefdevol verblijf.

En laten we de majestueuze paarden en levendige kippen niet vergeten! Met onze ervaring in paardrijden en landbouwdieren zorgen we ervoor dat ze de beste zorg krijgen, of het nu gaat om verzorging, beweging of gewoon genieten van hun aanwezigheid.

Bij Milo & Lou is het ons doel om elk huisdier, ongeacht de soort, de aandacht en zorg te geven die ze verdienen. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we jouw geliefde huisdier kunnen verwelkomen in onze warme en gezellige omgeving.

Huisbezoeken

Hun vertrouwde omgeving

Wij opteren voor het beste welzijn van je geliefde vriend tijdens je afwezigheid, namelijk de vertrouwde omgeving . Daar waar hij/zij zich thuis voelt zonder de stress van een nieuwe omgeving!
Prijzen

Wandelingen

Beweging is gezond

Je huisdier heeft nood aan beweging en daar zorgen wij voor door met hen te wandelen en te spelen.
Prijzen

Nachtoppas

Baasje op stap?

Geen nood! Ook hier zorgen we dat je huisdier niets tekort komt en veilig blijft.
Prijzen

Varia

Zit je met een wat ongewone vraag?

Neem gerust contact met ons op en wij doen ons best om je uit de nood te helpen.
Mijn Vraag

Voor Ieder Wat Wils!

Bij Milo & Lou zorgen we met liefde voor een verscheidenheid aan huisdieren. Of het nu gaat om harige vrienden, gevleugelde metgezellen of andere lieve beestjes, we zijn er om ze allemaal te verwelkomen in onze zorgzame omgeving. We begrijpen dat elk dier uniek is en speciale aandacht verdient.

Bij ons kunnen jouw huisdieren rekenen op een persoonlijke aanpak en professionele zorg. Of ze nu gezelschap, speeltijd, verzorging of andere specifieke behoeften nodig hebben, we staan klaar om ze te voorzien. Ons toegewijde team van dierenliefhebbers zorgt ervoor dat elk dier zich veilig, geliefd en comfortabel voelt.

Als je vragen hebt over de zorg voor jouw huisdier, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we kunnen bijdragen aan het welzijn van jouw geliefde metgezel.

Bij Milo & Lou is geen dier te klein, te groot of te bijzonder. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en aandacht aan al jouw geliefde huisdieren. We kijken ernaar uit om jou en je huisdier te ontmoeten en samen te werken om ervoor te zorgen dat ze de beste zorg krijgen die ze verdienen. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we jouw speciale dieren kunnen helpen!

Likjes, Milo & Lou

Honden
Onze trouwe viervoeters zijn altijd welkom bij Milo & Lou. We bieden wandelingen, speeltijd en gezelschap aan honden van alle rassen en groottes, zodat ze zich gelukkig en actief kunnen voelen.
Katten
Voor de eigenzinnige katten bieden we huisbezoeken en verzorgingssessies aan. We zorgen ervoor dat ze voldoende aandacht, knuffels en speeltijd krijgen, omdat we weten dat ze hun eigen speciale wensen hebben.
Vissen
Heb je een aquarium met kleurrijke vissen? Geen probleem! We zorgen voor hun voeding, waterverversing en algemene verzorging, zodat ze gezond en gelukkig blijven zwemmen.
Konijnen
Pluizige konijntjes zijn schattige metgezellen die speciale zorg verdienen. We bieden hen ruimte om te bewegen, juiste voeding en liefdevolle aandacht, zodat ze zich comfortabel en veilig voelen.
Paarden
Als ervaren paardenliefhebbers begrijpen Milo & Lou de behoeften van deze majestueuze dieren. We bieden paardrij-ervaringen, verzorging en aandacht aan, waardoor ze zich geliefd en gewaardeerd voelen.
Kippen
Ook onze gevleugelde vrienden met veren zijn van harte welkom! We zorgen voor hun voeding, schoonmaak van het hok en bieden een veilige omgeving waarin ze kunnen rondscharrelen.
Cavia's
Bij Milo & Lou hebben we ook liefde en zorg voor cavia's! We bieden huisbezoeken en verzorgingssessies aan om ervoor te zorgen dat jouw cavia gelukkig en gezond blijft terwijl je weg bent..

Enzovoorts, enzovoorts,...

Waarom goede huisdierzorg zo belangrijk is

Gezondheid en welzijn: Goede huisdierzorg is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde metgezel. Regelmatige veterinaire controles, een uitgebalanceerd dieet, voldoende beweging en gepaste verzorging dragen bij aan een lang en gezond leven voor jouw huisdier.

Emotioneel welzijn: Huisdieren hebben net als mensen behoefte aan liefde, aandacht en sociale interactie. Door goede zorg te bieden, creëer je een omgeving waarin jouw huisdier zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. Dit draagt bij aan hun emotioneel welzijn en helpt gedragsproblemen te voorkomen.

Preventie van ziekten: Regelmatige veterinaire controles, vaccinaties en parasietenbestrijding zijn cruciaal om jouw huisdier te beschermen tegen ziekten en infecties. Een goede verzorging en hygiëne verminderen het risico op gezondheidsproblemen en vergroten de levenskwaliteit van jouw huisdier.

Gedragsontwikkeling: Door goede huisdierzorg kun je bijdragen aan een positieve gedragsontwikkeling bij jouw huisdier. Voldoende stimulatie, training en sociale interactie helpen bij het bevorderen van goed gedrag, terwijl een gebrek aan zorg en aandacht kan leiden tot verveling, angst of destructief gedrag.

Band en verbondenheid: Goede huisdierzorg versterkt de band tussen jou en jouw huisdier. Door tijd en energie te investeren in de zorg voor jouw huisdier, bouw je een sterke band op, gebaseerd op vertrouwen, liefde en respect. Deze verbondenheid verrijkt jouw leven en dat van jouw huisdier.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Als huisdiereigenaar heb je de verantwoordelijkheid om goed voor jouw huisdier te zorgen. Door goede huisdierzorg uit te voeren, draag je bij aan het bevorderen van dierenwelzijn en toon je respect voor alle levende wezens.

Goede huisdierzorg is een essentieel onderdeel van het hebben van een huisdier. Het biedt talloze voordelen voor de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit van jouw geliefde metgezel. Investeer in goede huisdierzorg en zie hoe jouw huisdier gedijt en bloeit onder jouw liefdevolle zorg.

Pootjes en knuffels,
Milo & Lou