Over Ons

Hoi, ik ben Milo!

Een vrolijke en energieke hond die graag nieuwe avonturen aangaat. Als jouw harige metgezel beloof ik je plezier en opwinding tijdens onze uitlaatsessies. Of we nu samen door het park rennen, aan het spelen zijn met mijn favoriete speeltjes of gewoon genieten van qualitytime, ik zorg ervoor dat je altijd een lach op je gezicht hebt. Vertrouw op mij voor die extra dosis vrolijkheid in je leven!

Hallo, ik ben Lou!

Hallo, ik ben Lou, het elegante paard met een zachtaardige ziel. Als je op zoek bent naar een unieke paardrij-ervaring, dan ben ik er voor jou! Ik neem je mee op een ontspannen rit door prachtige landschappen, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit die alleen een paard kan bieden. Met mijn kalme en betrouwbare karakter zorg ik ervoor dat je je veilig en comfortabel voelt terwijl we samen de wereld verkennen. Laat mij je meenemen op een onvergetelijk avontuur!

Samen Zijn Wij Een Hels Team!

Milo & Lou’s Pets Care Service: Samen vormen Milo en Lou een geweldig team dat toegewijd is aan het welzijn van jouw huisdieren. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke wandelingen en speeltijd met Milo, of liever geniet van een ontspannende paardrij-ervaring met Lou, we hebben alles in huis om jouw huisdieren gelukkig te maken. Met onze persoonlijke aanpak, zorg en liefde, behandelen we jouw trouwe metgezellen als familie. Neem contact met ons op en ontdek hoe Milo & Lou je kunnen helpen bij de zorg voor jouw huisdieren.

Pootjes en knuffels, Milo & Lou