Onze Pakketten en Prijzen

Bij Milo & Lou begrijpen we dat elke huisdierbehoefte uniek is. Daarom hebben we pakketten en prijzen samengesteld die zijn afgestemd op de specifieke wensen van jouw geliefde metgezellen.

Bij Milo & Lou zijn transparantie en eerlijkheid belangrijk voor ons. Daarom zijn onze prijzen duidelijk en redelijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte zorgoplossing voor jouw huisdieren te bespreken. We kijken ernaar uit om samen te werken en ervoor te zorgen dat jouw geliefde metgezellen de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen bij hun vertrouwde thuis.

Hier zijn onze verschillende pakketten en hun bijbehorende prijzen…

Pootjes en knuffels, Milo & Lou

Omschrijving

Kennismakingsgesprek:

Huisbezoek

Om onze kosten te dekken vragen wij een vergoeding op voorhand van 25 euro

Deze vergoeding zal in vermindering worden gebracht bij een effectieve bestelling!

Inbegrepen bij huisbezoek:

Dagelijks verslag

Verzorging vacht

Eten & drinken geven, verversen

Voederbakken reinigen

Verblijf van dieren checken/opruimen

Medicatie toedienen (alleen met voorschrift dierenarts of schriftelijke toestemming van jou)

Huisbezoek

15 min (maximum 1 dier)

30 min

45 min

1 tot 2 uur

Halve dag (+/- 4-5 uur)

Hele dag (+/- 8-9 uur)

Nachtoppas (+/- 10 uur)

Maandag- Vrijdag

15 EUR

25 EUR

37,50 EUR

50 EUR

100 EUR

160 EUR

200 EUR

Weekends & Feestdagen

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

Eventuele toeslagen

Meerdere diertjes? Per extra dier +3,00 EUR

Reisvergoeding: 0,40 EUR/km

Wandelingen

15 min

30 min

45 min

Langere wandelingen

12,50 EUR

17,50 EUR

24 EUR

Op aanvraag

+5 EUR

+5 EUR

+5 EUR

Eventuele toeslagen

Meerdere diertjes? Per extra dier +3,00 EUR

Optioneel voor 15 EUR/30min. extra

Ledigen postbus

Verzorging binnenplanten

Vuilnis buiten plaatsen voor ophaling

Optioneel Housesitting

Voor meer info contacteer ons

Niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op om de duur en frequentie van de sessies aan te passen aan jouw behoeften en schema. We bieden ook flexibele abonnementen en aangepaste pakketten aan voor degenen die regelmatige zorg en langdurige ondersteuning nodig hebben. Stuur ons gewoon een mailtje met je specifieke wensen en werken een mooi voorstel uit.

Wat maakt Milo & Lou anders dan andere huisdierenservices?

Professioneel & Veilig:

  • Verzekerd en ervaren
  • een thuisblijvend dier moet geen extra vaccin hebben
  • controle op het huis
  • minder stress voor je lieveling
  • de geplande gewoontes kunnen verder lopen
  • gescreende oppassers met een attest van goed gedrag en zeden
  • wij verkopen je dier niet door en garanderen hierdoor een veiligheid voor jou

Persoonlijke aandacht: Bij Milo & Lou geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om jouw huisdieren echt te leren kennen, hun individuele behoeften te begrijpen en een band met hen op te bouwen. Onze zorg is altijd op maat gemaakt, waardoor jouw huisdieren de speciale aandacht krijgen die ze verdienen.

Veelzijdigheid in diensten: We bieden een breed scala aan diensten aan om aan de diverse behoeften van huisdiereigenaren te voldoen. Of het nu gaat om wandelingen, verzorgingssessies, huisbezoeken, paardrij-ervaringen of andere specifieke zorgbehoeften, Milo & Lou heeft de expertise en flexibiliteit om aan jouw eisen te voldoen.

Ervaring met diverse diersoorten: Ons ervaren team heeft expertise in de zorg voor verschillende diersoorten. Of je nu een hond, kat, vogel, konijn, vis, paard of zelfs kippen hebt, wij hebben de kennis en vaardigheden om voor jouw geliefde dieren te zorgen.

Toewijding aan dierenwelzijn: Bij Milo & Lou is dierenwelzijn onze topprioriteit. We hechten veel waarde aan de fysieke en emotionele gezondheid van jouw huisdieren. We zorgen ervoor dat ze zich veilig, geliefd en comfortabel voelen, en we nemen geen genoegen met minder dan het beste voor hen.

Betrouwbaarheid en transparantie: We begrijpen dat vertrouwen een essentieel aspect is bij het kiezen van een huisdierenservice. Bij Milo & Lou kun je rekenen op betrouwbaarheid en transparantie in al onze interacties. We houden je op de hoogte van de zorg die we bieden, zorgen voor open communicatie en hanteren eerlijke prijzen.

Passie voor het vak: Wat ons echt onderscheidt, is onze ongeëvenaarde passie voor huisdieren. We zijn niet alleen professionele huisdierverzorgers, maar ook oprecht gepassioneerde dierenliefhebbers. We voeren ons werk uit met liefde, enthousiasme en toewijding, omdat we geloven dat elk dier de best mogelijke zorg verdient.

Kies Milo & Lou voor een unieke en gepersonaliseerde huisdierervaring. We staan klaar om jouw huisdieren te verwelkomen in onze zorgzame omgeving, waar ze kunnen gedijen onder onze liefdevolle zorg en toewijding.

Pootjes en knuffels,
Milo & Lou

Milo & Lou's Veelgestelde Vragen

De plaatsbespreking gebeurt steeds mondeling door intake ter plaatse, reservatie via de website en aanvraagformulier.

Een reservering is pas definitief na bevestiging door Milo & Lou en bij de ontvangst van 50% voorschot op de totale kost voor de dierenverzorging.

Honden worden gebracht en opgehaald aan de leiband, de leiband wordt pas afgedaan in het verblijf of na kennismaking met de medewerker van Milo & Lou.
Het gezondheidsboekje wordt steeds meegebracht overhandigd aan de oppas aan huis. De dieren zijn ontvlooid en ontwormd en zijn voorzien van de verplichte vaccinaties. 

Bij ziekte van het dier bellen we de eigenaar of opgegeven persoon. Indien deze niet bereikbaar is binnen het uur na melding van ziekte en hoogdringendheid zal de dierenarts van wacht worden gecontacteerd.

Voeding, speelgoed en eventuele manden worden proper, gewassen en ontvlooit voorzien door de eigenaar. Op voorhand zal er een vragenlijst verstuurd worden met vragen over de gewoontes van het dier. Zodoende de medewerker van Milo & Lou de mogelijke opvoedingsgewoontes kan nakomen en behouden.

Wat blafjes en hinniken,
Milo & Lou